Capră de lucru fixă, înăltimea 1410mm, capacitatea 500kg- ROSIE

Cod: KOZAT5PR
349 lei –50 %
1437 capra de lucru fixa inaltimea 1410mm capacitatea 500kg rosie
349 lei –50 % 175 lei 144,63 lei fără TVA
În stoc (> 10 buc)

Capra de lucru este un ajutor neprețuit pentru orice meșter. O puteți folosi în construcție, în timpul lucrului la interioare sau exterioare. Alegeți-o pe aceea care vă va fi de cel mai mare ajutor.

IHNED RO

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Caprele de lucru și cele pentru schele se pot folosi nu numai în construcții sau tăierea lemnelor. Acestea își vor găsi locul în gospodăria fiecărui meșter. În oferta noastră găsiți o gamă largă de modele, care se vor diferenția prin capacitatea de încărcare, construcție, însă și prin detalii tehnice mărunte, care vor permite utilizări diverse.

La alegerea unui anumit tip de capră, trebuie să vă clarificați în primul rând scopul utilizării și tipul lucrului pentru care o veți folosi. Pentru o muncă ușoară vă va fi suficientă o capră simplă de construcție și montaj din lemn, care au înălțime reglabilă. Pentru pregătirea lemnului de foc sunt ideale caprele pentru tăierea lemnului. O categorie specială constituie caprele de construcție schele, care au cu adevărat o rezistență deosebit de ridicată. Le puteți folosi atât pentru munca în interior, cât și în exterior.

609-2_mammuut-shelves-logo

Parametri suplimentari

Categorie: PROMOȚIE + LICHIDARE STOC
Garanţie: 2 ani
Greutate: 10 kg
Capacitatea [kg]: 500
Înălțimea [mm]: 1410
INTIME_NONCOMBINABLE_GROUP: 1
Lățimea [mm]: 1100
Tratament de suprafață: Lac

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp:

Please log in again

We are sorry for interrupting your flow. Your CSRF token is probably not valid anymore. To keep your e-shop secure, we need you to log in again.

Thank you for your understanding.

Autentificare