Cutie de transport din plastic 60 x 40 x 42 cm

Cod: PREBOX600400420
169 lei –12 %
1545 1 cutie de transport din plastic 60 x 40 x 42 cm
169 lei –12 % 149 lei 123,14 lei fără TVA
În stoc (> 10 buc)

IHNED RO

Cutiile de transport din plastic sunt ajutoare la îndemână în fiecare gospodărie, dar cu siguranță le veți aprecia și pentru transport. Pot fi acoperite cu capac, așa că nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește răsturnarea sau murdărirea conținutului.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cutiile de transport din plastic vor deveni un ajutor indispensabil pentru gospodărie, care vă vor fi de un real folos în organizarea și depozitarea celor mai diferite obiecte. Cu ajutorul lor veți avea o imagine perfectă ce anume unde se află. Cutiile de transport de plastic sunt fabricate din polipropilenă de înaltă calitate, care excelează printr-o rezistență deosebită la șocuri și murdărie.

Cutiile sunt, de asemenea, perfecte și pentru transport, deoarece pot fi stivuite ușor una peste alta, economisind, astfel, spațiul. Pot fi acoperite cu capac, așa că nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește răsturnarea sau murdărirea conținutului. Achiziționați-vă cutie de transport și veți avea totul la locul său.

609-2_mammuut-shelves-logo

Parametri suplimentari

Categorie: CUTII ȘI LĂZI DIN PLASTIC
Garanţie: 2 ani
Greutate: 0.5 kg
Capacitatea [kg]: 50
Înălțțimea [mm]: 420
Lățimea[mm]: 400
Lungimea [mm]: 600
Volum [litry]: 76

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp:

Please log in again

We are sorry for interrupting your flow. Your CSRF token is probably not valid anymore. To keep your e-shop secure, we need you to log in again.

Thank you for your understanding.

Autentificare