Cutie depozitare din plastic 50 x 15,5 x 9 cm

Cod: BOX50015590
Nou
44,90 lei –13 %
1488 7 cutie depozitare din plastic 50 x 15 5 x 9 cm
44,90 lei –13 % 38,90 lei 32,15 lei fără TVA
În stoc (> 10 buc)

Cutia de depozitare din plastic va deveni un ajutor neprețuit acolo unde se impune existența unui spațiu de depozitare perfect organizat. Vă vor fi de un real folos în fiecare gospodărie, atelier, birou, magazin, precum și în depozit. Cutia include 2 separatoare transversale. Panoul frontal din plastic nu face parte din pachet, cumpărați un panou frontal cu dimensiunea de 11,5 x 5 cm pentru această cutie.

IHNED RO

 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cutia de depozitare din plastic va deveni un ajutor neprețuit acolo unde se impune existența unui spațiu de depozitare perfect organizat. Vă vor fi de un real folos în fiecare gospodărie, atelier, birou, magazin, precum și în depozit, unde le veți folosi pentru trierea și depozitarea lucrurilor mărunte, a materialelor și a componentelor, care nu au un loc fix permanent.

Cutia include 2 separatoare transversale. Panoul frontal din plastic nu face parte din pachet, cumpărați un panou frontal cu dimensiunea de 11,5 x 5 cm pentru această cutie. Cutiile de depozitare din plastic pot fi stivuite una peste alta, ceea ce economisește substanțial spațiul de depozitare, mai ales în atelierele de mici dimensiuni. Astfel, veți avea în permanență sub control subansamblele, sculele și piesele de mici dimensiuni. Cutiile de depozitare din plastic sunt fabricate din polipropilenă de înaltă calitate, care excelează printr-o rezistență deosebită la șocuri și murdărie.

De asemenea, puteți cumpăra un separator transversal pentru cutie.

609-2_mammuut-shelves-logo

Parametri suplimentari

Categorie: CUTII ȘI LĂZI DIN PLASTIC
Garanţie: 2 ani
Greutate: 0.5 kg
Înălțime [mm]: 90
Lungime [mm]: 500
Capacitate [kg]: 12
Lățime [mm]: 155
Volum [litry]: 5,5

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp:

Please log in again

We are sorry for interrupting your flow. Your CSRF token is probably not valid anymore. To keep your e-shop secure, we need you to log in again.

Thank you for your understanding.

Autentificare