Cutie depozitare din plastic 60 x 23,4 x 14 cm

Cod: BOX600234140
99 lei –67 %
1506 6 cutie depozitare din plastic 60 x 23 4 x 14 cm
99 lei –67 % 32,90 lei 27,19 lei fără TVA
a epuiza stocul
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Cutia de depozitare din plastic va deveni un ajutor neprețuit acolo unde se impune existența unui spațiu de depozitare perfect organizat. Vă vor fi de un real folos în fiecare gospodărie, atelier, birou, magazin, precum și în depozit. Cutia include 3 separatoare transversale. Panoul frontal din plastic nu face parte din pachet, cumpărați un panou frontal cu dimensiunea de 18,2 x 9 cm pentru această cutie.

IHNED RO

 
 
 

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cutia de depozitare din plastic va deveni un ajutor neprețuit acolo unde se impune existența unui spațiu de depozitare perfect organizat. Vă vor fi de un real folos în fiecare gospodărie, atelier, birou, magazin, precum și în depozit, unde le veți folosi pentru trierea și depozitarea lucrurilor mărunte, a materialelor și a componentelor, care nu au un loc fix permanent.

Cutia include 3 separatoare transversale. Panoul frontal din plastic nu face parte din pachet, cumpărați un panou frontal cu dimensiunea de 18,2 x 9 cm pentru această cutie. Cutiile de depozitare din plastic pot fi stivuite una peste alta, ceea ce economisește substanțial spațiul de depozitare, mai ales în atelierele de mici dimensiuni. Astfel, veți avea în permanență sub control subansamblele, sculele și piesele de mici dimensiuni. Cutiile de depozitare din plastic sunt fabricate din polipropilenă de înaltă calitate, care excelează printr-o rezistență deosebită la șocuri și murdărie.

 

Parametri suplimentari

Categorie: CUTII ȘI LĂZI DIN PLASTIC
Garanţie: 2 ani
Greutate: 0.5 kg
Înălțime [mm]: 90
Lungime [mm]: 600
Capacitate [kg]: 25
Lățime [mm]: 234
Volum [litry]: 16
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp: