Navetă plastic perforată stivuibilă 60 x 40 x 24,5 cm - VERDE

Cod: PRESTOHD600400245
64,90 lei –9 %
1 new
64,90 lei –9 % 58,90 lei 48,68 lei fără TVA
În stoc (> 10 buc)
IHNED RO

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Navetă plastic perforată stivuibilă 60 x 40 x 24,5 cm - VERDE

Forma mai îngustă economisește până la 60 % din spațiul de lucru în timpul depozitării sau transportului. Ideală pentru depozitarea și transportul fructelor și legumelor, precum și al produselor lactate și al cărnii.

Prezența mânerelor pe ambele părți crește confortul utilizatorului la manipularea navetei. Naveta poate rezista la o sarcină statică de 250 kg, astfel încât să puteți stivui până la 10 bucăți odată. Posibilitatea de stivuire, perforare și PE permit o gamă largă de utilizări. Naveta este cea mai potrivită pentru utilizarea la recoltarea culturilor, transportul și depozitarea produselor. Poate fi utilizată într-o gamă largă de temperaturi: de la - 30 la + 45C, în frigidere și congelatoare industriale. Se utilizează în mod activ în industria laptelui și a cărnii.

сэт

Pereții și fundul perforați ai recipientului permit păstrarea produsului proaspăt pentru o perioadă lungă de timp. Datorită formei înguste, navetele pot fi stivuite - puteți economisi până la 60 % din spațiul de lucru în timpul depozitării sau transportului, este suficient să rotiți navetele stivuite cu 180C. Pereții și fundul recipientului perforați permit păstrarea produsului proaspăt pentru o lungă perioadă de timp.

сверху м/у

Poate fi utilizată într-o gamă largă de temperaturi: de la - 30 la + 45C, în frigidere și congelatoare industriale. Se utilizează în mod activ în industria laptelui și a cărnii.

 

Parametri suplimentari

Categorie: CUTII ȘI LĂZI DIN PLASTIC
Garanţie: 2 ani
Greutate: 7.5 kg
Înălțime [mm]: 245
Lungime [mm]: 600
Capacitate [kg]: 25
Lățime [mm]: 400

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp:

Please log in again

We are sorry for interrupting your flow. Your CSRF token is probably not valid anymore. To keep your e-shop secure, we need you to log in again.

Thank you for your understanding.

Autentificare