Umeraș de haine pe roți

Cod: RAMINKO
815 lei –36 %
Umeraș de haine pe roți
815 lei –36 % 519 lei 428,93 lei fără TVA
a epuiza stocul
Livrare la:
8.7.2022
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Umeraș de haine pe roți

Te-ai săturat de dezordinea din holul sau holul tău? Garderoba sau dulapul tău este plin de lucruri? Jachete și paltoane așezate pe scaunele și fotoliile din living, dormitor și sufragerie în loc să fie agățate pe cuier? Dacă răspunsul dumneavoastră este da, atunci ați ajuns la locul potrivit. Introduceți un suport de haine pe roți cu raft pentru a aduce ordine și curățenie. Această piesă practică de mobilier vă va păstra hainele și pantofii în ordine.

2007_HSR65BX_Wieszak-na-ubrania-na-kolkach_1

Raftul pentru haine are 1 tijă foarte stabilă și durabilă, care este folosită pentru a depozita paltoane, jachete, rochii, cămăși și sacouri. Este util mai ales la nunți și comuniuni, când trebuie să scoatem cămășile sau rochiile perfect călcate de pe umerașe.

2007_HSR65BX_Wieszak-na-ubrania-na-kolkach_2

Sub suport se află 1 raft robust și spațios, care vă va ajuta să organizați pantofii din casă sau să organizați gențile sau alte obiecte mici.

2007_HSR65BX_Wieszak-na-ubrania-na-kolkach_3

Acest produs se va potrivi în orice hol, vestiar, cameră de zi sau coridor, atât acasă, cât și la birou.

2007_HSR65BX_Wieszak-na-ubrania-na-kolkach_5

Construcția metalică asigură stabilitatea acestei piese de mobilier, ceea ce o face un produs ideal pentru toate anotimpurile, lucru pe care îl veți aprecia mai ales iarna, când jachetele și paltoanele grele sunt agățate pe ea. Cămășile călcate și rochiile pentru ocazii speciale își vor găsi, de asemenea, locul pe raft.

Elementele care se potrivesc perfect și decorul rustic al raftului vor adăuga farmec interiorului dumneavoastră. Aveți grijă de estetica holului, coridorului sau a dormitorului, a dulapului și a biroului dumneavoastră, alegând produse testate și testate de cea mai bună calitate.

SPECIFICAȚII TEHNICE

  • Culoare: maro rustic, negru
  • Material: plăci aglomerate, metal
  • Dimensiuni: 103,5 x 40 x 162 cm (lățime x adâncime x înălțime)
  • Greutate: 9,7 kg
  • Sarcina maximă a barei: 90 kg
  • Sarcina maximă a raftului: 25 kg

2007_HSR65BX_Wieszak-na-ubrania-na-kolkach_4

Raftul este echipat cu roți, ceea ce îl face foarte mobil. Rotilele mari și bine rotite facilitează mutarea raftului în camera dorită. Doriți să încercați haine înainte de o întâlnire sau de o întâlnire de afaceri importantă? Nimic nu este mai ușor, pur și simplu mutați cuierul la oglindă și puteți încerca orice doriți.

Parametri suplimentari

Categorie: MOBILIAR
Greutate: 15 kg
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Doar utilizatorii înregistraţi pot posta articole. Vă rugăm să vă autentificaţi sau înregistraţi.

Nu completaţi acest câmp:

Please log in again

We are sorry for interrupting your flow. Your CSRF token is probably not valid anymore. To keep your e-shop secure, we need you to log in again.

Thank you for your understanding.

Autentificare