DESPRE NOI

ABORDARE PROFESIONALĂ LA PREȚURI REZONABILE

E-shop-ul RafturiRomânești.ro am inaugurat în anul 2018 și am devenit foarte repede unul dintre cei mai mari vânzători de rafturi de pe internet. Istoria firmei începe încă în anul 2018. La început cumpăram rafturi utilizate și ulterior le vindeam. Apoi am început colaborarea cu producătorii de rafturi, iar la ora actuală putem să vindem la un preț mai mic, decât era prețul rafturilor utilizate. De asemenea, putem oferi serviciul producție la comandă.

Din acest motiv am renunțat total la vânzarea rafturilor utilizate și vindem doar rafturi noi la prețuri foarte reduse – începând de la 99 lei. Nu trebuie să așteptați până se realimentează stocul – toate rafturile noastre sunt pregătite de livrare imediat.

AVANTAJELE RAFTURILOR NOASTRE

Pe e-shop-ul RafturiRomânești.ro nostru puteți să achiziționați rafturi pentru gospodărie, rafturi pentru garaj, rafturi pentru depozit sau rafturi pentru birou. Dacă vă interesează aceste tipuri de rafturi, oferta este enormă. Rafturile metalice cu polițe din placă aglomerată sau rafturile metalice cu plăci de fibre se pot utiliza atât în garaj, cât și în depozit sau gospodărie. Dacă doriți să dotați depozitul dumneavoastră, vă pot interesa rafturile noastre TOP cu portanță mare.

Plăci de fibre în funcție de rafturi și începe de la 175 kg pe o poliță. Unele rafturi au portanța chiar de 900 kg pe poliță. De asemenea acordăm o calitate premium a lacului în loc de calitatea obișnuită, deja inclusă în prețul raftului.

O proprietate excelentă a rafturilor este asamblarea simplă fără șuruburi, datorită căreia le puteți înălța în câteva minute! Polițele se pot modifica oricând în mod foarte simplu, ca să corespundă mărimii obiectelor depozitate.

TRANSPORTUL ȘI LIVRAREA

Trimitem rafturile de pe e-shop-ul RafturiRomânești.ro cu un transport premium. Garanția rafturilor am extins-o la 7 ani!

 

Încotro? Acum selectați bunurile pe care le căutați!