FAQ

1. Cum să cumpăr polițe, dacă am deja raftul acasă?

Apreciem interesul dumneavoastră în privința sortimentului nostru. Din păcate, la ora actuală nu Vă putem oferi polițe în plus. Rafturile sosesc la noi încă din producție, ambalate ca și ansamblu, și din motive de spațiu, nu solicităm polițe ambalate din producție. În cazul în care în viitor vom extinde spațiile de depozitare, vom adăuga pentru dumneavoastră cu drag polițele în sortiment.

2. Ce portanță au rafturile?

Portanța rafturilor este notată întotdeauna în descrierea fiecărui raft. Portanța diferă în funcție de rafturi. În oferta noastră sunt rafturi cu portanța de la 80 kg pe poliță până la rafturi cu portanța de 900 kg pe poliță. Depinde doar de necesitățile dumneavoastră. Rafturile noastre le pot susține. :)

3. Rafturile se pot pune unele peste altele?

Rafturile noastre sunt fabricate și testate conform normei ISO 9001 și în funcție de aceasta, proprietățile acestora sunt indicate și în magazinul nostru. Dacă raftul are înălțimea indicată de 2000 mm, raftul nu se poate înălța mai mult. Chiar dacă din punct de vedere tehnic este posibil, raftul nu ar mai corespunde parametrilor și s-ar putea deteriora, în cazul cel mai rău, s-ar putea chiar surpa. Societatea noastră nu oferă garanție pentru un raft care este asamblat în acest mod și nu vă recomandăm o astfel de utilizare.

4. Rafturile se pot ancora de zid? Vindeți și șuruburi și dibluri pentru acestea?

Vă recomandăm ca toate rafturile, indiferent de înălțimea și portanța lor, să fie ancorate de zid sau în podea (în funcție de tipul raftului). Prin ancorarea corectă, prelungiți durata de viață a rafturilor, asigurați stabilitatea lui și securitatea dumneavoastră în cazul, în care v-ați împiedica de raft sau ați lovi în el din greșeală și l-ați răsturna. Oferim materialul de ancorare a rafturilor ca și sortiment complementar direct pe fișa fiecărui raft. Găsiți aici și un set necesar pentru înșurubarea raftului unul de altul, un ciocan de cauciuc pentru montajul mai ușor și eticheta cu portanța polițelor.

5. Din ce material sunt rafturile?

Rafturile sunt fabricate din oțel laminat la rece de înaltă calitate, care datorită modelării la mare presiune, au o densitate și prin urmare, și o rezistență mult mai mare. Nici polițilele nu rămân în urmă în ceea ce privește calitatea, majoritatea rafturilor au polițele fabricate din plăci MDF ecologice cu rezistență mare. Tehnologia modernă unică de fabricație, face din rafturile MAMUUT SHELVES produse de calitate destinate nu doar pentru gospodării, dar și pentru industria grea.

6. Rafturile se pot lăsa și afară timp îndelungat (pe balcon)

Rafturile sunt fabricate din tablă de oțel zincată sau lăcuită, mulată la rece. Tocmai datorită suprafeței tratate, sunt protejate în fața coroziunii (zinc/lac). Rafturile suportă astfel mediul umed, însă nu ar trebui să stea direct în apă. Cu polițele e puțin mai altfel. Acestea sunt fabricate din placă aglomerată din lemn sau placă MDF, care este tratată la suprafață doar cu un strat subțire de impregnare. Aceasta asigură proprietăți excelente în condiții uscate și permite ștergerea prafului de pe acestea cu o cârpă umedă din când în când. Însă la contactul direct cu apa, polițele ar putea absorbi apa. Vă recomandăm deci, să puneți raftul într-un loc, unde nu va fi în contact direct cu apa. În spațiu umed vă recomandăm să tratați polițele cu un strat rezistent la apă, pentru a evita umflarea materialului polițelor.

7. Care rafturi au portanța cea mai mare? Se pot utiliza într-o firmă de producție?

În oferta noastră avem și o serie de rafturi rigide cu portanța de până la 900 kg pe poliță. Aceste rafturi, datorită stabilității și portanței ridicate, sunt adecvate pentru depozitele profesionale, dar și în firmele de producție. Dacă vreți să dotați un depozit mai mare cu rafturi, nu ezitați să ne contactați cu cererea dumneavoastră. Vă realizăm cu drag rafturile, care vor fi exact în funcție de necesitățile dumneavoastră.

8. Am nevoie de mai multe rafturi la comandă. Este posibil?

Indiferent dacă dețineți un magazin mai mic, un magazin mai mare sau o fabrică mai mare, suntem aici pentru dumneavoastră. Nu ezitați să ne contactați și vă pregătim cu drag o ofertă exact în funcție de necesitățile dumneavoastră. Contactați-ne și rezolvăm în câteva minute!