Cutii de depozitare și cutii pliabile sau Cum să-ți organizezi viața

Omul acumulează o mulțime de lucruri într-o viață. Unele au o utilizare practică, altele o valoare sentimentală, iar o mare parte dintre acestea aparțin de zona gri denumită: „Poate că voi avea cândva nevoie de asta”, sau „Le voi sorta mâine și voi arunca ce nu mai trebuie”. Indiferent dacă te decizi să faci o revizuire a lucrurilor din locuință, pivniță și garaj sau nu, cutiile de depozitare îți vor fi utile. Tot ce este necesar va fi frumos sortat și gata de utilizare imediată, iar tot ceea ce nu este necesar va rămâne arhivat acolo pentru totdeauna.
Femeie în living și rafturi
Cunoști toate gadgeturile care te vor ajuta să păstrezi ordinea?

Pentru apartamentele mici, cutiile de depozitare sunt o salvare

Mai ales în apartamentele mici, unde există un deficit de spațiu de depozitare, cutiile de depozitare pot salva de haosul complet. Avantajul este că, vei avea totul împachetat imediat în cazul în care prețurile imobilelor scad și îți vei putea cumpăra un apartament mai mare.

Cutiile de depozitare sunt fabricate într-un un număr mare de modele și materiale și poți păstra în ele practic orice obiect mai mic. În camera copiilor, acestea vor fi folosite pentru a îmblânzi jucăriile sălbatice, iar în birou vei salva contracte importante și documente sau cărți pe care le-ai citit pentru de aruncare accidentală. În baie, pot depozita toate cremele, unguentele, esențele, apa de toaletă și alte produse cosmetice, iar în bucătărie devin compartimente pentru condimente, făină, zahăr sau ceapă și cartofi.

Obține cutii de depozitare sub pat și în dulap

Puține dulapuri au suficiente compartimente și sertare. Cutia de depozitare joasă, în care poți depozita orice, de la lenjerie intimă până la încălțăminte nepurtată, umple cu ușurință spațiul liber din dulap. La unii pur și simplu nu le încape în dormitor un dulap iar alții, ca de exemplu studenții, nici nu au de gând să cumpere unul. Oricum ar fi, acestea pot fi înlocuite de cutiile cu sertare pentru haine ascunse sub pat.
Cutii de depozitare pentru dulap
Profită din plin de spațiul din dulap. Sub umerașe încap câteva cutii de depozitare suplimentare pentru haine și încălțăminte.

Cum să îți organizezi pivnița și să alungi spiritele rele din ea

Aproape fiecare dintre noi avem o amintire profundă despre cel puțin o experiență teribilă din copilărie, în care figurează o pivniță întunecată și umedă plină de vechituri și praf. A fost nevoie de mult curaj pentru a intra în ea, deoarece exista un pericol invizibil care se ascundea după grămezile de lucruri îngrămădite și cu mână tremurătoare am bâjbâit de-a lungul peretelui rece în efortul de a ajunge la întrerupătorul de lumină cât mai repede posibil.

Nu provoca astfel de traume și copiilor tăi. Scapă de dezordine și de umbre înfricoșătoare. Cumpărără rafturi cu polițe și în ele cutii de plastic. Un astfel de set va face pivnița mai ordonată, iar asta nu o va face să pară atât de înfricoșătoare. Avantajul cutiilor de plastic este întreținerea și manipularea ușoară și faptul că pot fi puse una în alta.
Cutii de depozitare cu capac
Cutiile mari de depozitare cu capac protejează obiectele neutilizate, precum și fructele și legumele de umezeală, murdărie și dăunători. Notează pe etichete ce conțin, astfel încât toată lumea să știe ce este înăuntru.

Cutiile de depozitare vor face loc și în garaj

Dacă există vreun loc care suferă cel mai mult de dezordine, atunci acesta este cu siguranță garajul. Desprecum să faci ordine în garaj, am vorbit deja într-un articol aici. Rolul principal îl joacă și aici rafturile și cutiile. Utilizează cutiile fără capac pentru unelte mici, pe care vrei să le ai la îndemână iar cutiile de depozitare cu compartimente și panou frontal transparent vor servi pentru a organiza chiar și cele mai mici șuruburi și piulițe.

Lădiță pliantă: un ajutor ingenios pentru mașină și grădină

Lădița pliabilă din plastic este o invenție la fel de revoluționară ca o valiză pe roți. Are o capacitate de încărcare surprinzător de mare și, în același timp, nu cântărește aproape nimic iar în stare pliată ocupă minimul de spațiu. Prin urmare, mulți oameni o cumpără nu numai pentru casă și în grădină, ci și în mașină pentru cumpărături.
ladă pliabilă pentru mașină
O ladă de plastic este un accesoriu obligatoriu pentru fiecare mașină. Datorită acesteia, obiectele din portbagaj nu vor se vor mișca liber la fiecare întorsătură bruscă.


Sursă foto: Depositphotos.com